Il grano antico nella nutrizione umana: qualità nutrizionali di triticum monococcum e dicoccum
home
Current
Archives
PUBLICATION ETHICS AND MALPRACTICE STATEMENT
About
About the Journal
Submissions and editorial standards
Editorial Team
Reviewers
Privacy Statement
Contact
Search
UUPJ
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Italiano
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Italiano
Vol. 71 No. 1-2 (2020)
,
Articles
Vol. 71 No. 1-2 (2020)
Il grano antico nella nutrizione umana: qualità nutrizionali di triticum monococcum e dicoccum
Articles
https://doi.org/10.14276/1825-1676.2437
Published 2021-01-28
Roberta De Bellis
+
−
Roberta De Bellis
Università degli Studi di Urbino Carlo Bo
PDF (Italiano)
How to Cite
De Bellis, R. (2021). Il grano antico nella nutrizione umana: qualità nutrizionali di triticum monococcum e dicoccum.
Studi Urbinati, A - Scienze Giuridiche, Politiche Ed Economiche
,
71
(1-2), 265–273. https://doi.org/10.14276/1825-1676.2437
More Citation Formats
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Download Citation
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Abstract
[Abstract non disponibile]
https://doi.org/10.14276/1825-1676.2437
PDF (Italiano)
The Authors agree to publish their works with a
CC BY
License.
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here